La mia Scampa

Tlf.: 3887 2928

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Vil du ringes op?


Se kontrol rapport

I vores butik finder De et stort udvalg af italienske specialiteter, vi kan garantere at de vil være med til at sætte prikken over i-ét, i et hvert hjemmekøkken. Nedenfor finder De et udvalg af de specialiteter vi har i vores butik.

Oste | Vi har et stort sortiment af oste, et stort udvalg af Peccorino (fåremælks ost), Provolone, Taleggio, Parmesan (lagret 2 år), Ubriaco rosso (en vidunderlig komælks ost dyppet i rødvinsmost), Gorgonzola i forskellige variationer, den verdenskendte Bel Paese og naturligvis Mozzarella af bøffel- eller komælk. Og sidst men ikke mindst en Italiener fra udlandet den velkendte Prima Donna i tre varianter.

Olie | Ekstra jomfru olivenolie, olivenolie med citron, trøffelolie. Olivenolierne findes i et bredt udvalg både til dagligdagsbrug og til specielle lejligheder hvor der kræves noget ekstra.

Balsamico eddike | Balsamico i forskellige årgange, samt balsamico med figen- eller skovbærsmag til brug til dressinger og til desserter.

Charcutteri | Forskellige salami f.eks. Fennikel, Hvidløg, Ventricina (stærk salami), Schiacciata piccante, Milanese, Napoli, Ungherese, Salsiccia. De finder også den berømte Parma skinke hos os, og den i Italien mindst lige så berømte Prosciutto di San Daniele. Vi har selvfølgelig også klassikere som Mortadella, Coppa di Parma, kogt skinke, Speck og Pancetta (bacon).   

     
Pasta | Det meste af vores pasta kommer fra Napoli, hvor produktionen foregår efter gamle traditionelle metoder (artigianale), som noget nyt har vi fået økologisk spelt pasta. Ofte kan De finde frisk pasta med forskelligt fyld, eksempelvis vildsvin, trøffel og gorgonzola. De er altid velkommen til at ringe og bestille frisk pasta idet mængden er begrænset. Hvis du vil unde dig selv lidt ekstra luksus skulle du prøve den verdens berømte Cipriani pasta.

Marinerede grøntsager | Oliven (både økologiske og almindelige), grillede og marinerede artiskokker, auberginer, squash og peberfrugt. Samt marinerede svampe og blandede grøntsager, soltørrede eller semi dried tomater.

Brød | Forskelligt lækkert friskbagt italiensk brød, lavet efter gamle traditionelle metoder. De er altid velkommen til at ringe og bestille, til buffeter leveres hele brød op til 3 kilo stykket.

Is | Lækre italienske mælke- og sorbet is. Skønne udhulede frugter med sorbet is som vil gøre lykke ved enhver lejlighed.

Vin | Vi har et bredt udvalg af italienske kvalitetsvine, fra hverdags vin til Barolo og Amarone.

Gaver | Vi kan tilbyde at blande en kurv med lækre delikatesser og vine i alle prisklasser, som kan bruges som gave til mange anledninger, f.eks. receptioner, fødselsdage, firmagaver.

La mia Scampa  ' Godthåbsvej 227 * 2720 Vanløse  *  For bestilling: Tlf.: 3887 2928