La mia Scampa

Tlf.: 3887 2928

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Vil du ringes op?


Se kontrol rapport

La mia Scampa åbnede i november 2003. Idéen med vores butik er en indbydende delikatessebutik, hvor det også er muligt at købe færdige retter med hjem, til en lille hygge til intim middag eller et større arrangement. Vi har et stort udvalg af italienske salami og oste, som er nøje udvalgt, fra diverse regioner i Italien.

Derudover har vi et stort udvalg at udsøgte marinerede grøntsager, grappa og likør, chokolader, italienske drikkevarer, forskellig italiensk kaffe, oliven, pasta og pesto'er mv. Endvidere har vi et bredt sortiment af vin, så det altid er muligt at finde den helt rigtige vin til den rette begivenhed. Vi laver også sandwich og andre lette retter til frokostservering, og så har vi altid forskellige middagsretter og salater, så det er muligt at købe et nemt og godt veltillavet måltid med hjem.

Vi kan også tilbyde at lave buffeter og mad til selskaber, virksomhedsfrokoster o.a. Hvis De har et specielt ønske til retter, der ikke er på vores menu, er De altid velkommen til at kontakte os og vi vil med glæde tage imod udfordringen. Kort sagt er vi en butik for folk der sætter pris på et godt måltid mad og lækre delikatesser.

La mia Scampa  ' Godthåbsvej 227 * 2720 Vanløse  *  For bestilling: Tlf.: 3887 2928